Ajankohtaista

Siltanet

Tietoturvaa jo vuodesta 1999

 

Siltanet Oy

Siltanet on toiminut Suomessa Identiv:n (entisen Identive Groupin) toimikortinlukijoiden maahantuojana vuodesta 1999 lähtien. Identiv on markkinoiden johtava kortinlukijoiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman erityyppisiä toimikortinlukijoita sekä kattavan tuen eri käyttöjärjestelmille. Koko Identiv -tuotevalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Siltanetin uusin aluevaltaus on älykäs kosteuden seuranta kiinteistöjen rakenteissa sekä betonivaluissa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön sivustolla.

Hyväksyn

Henkilökorttia sekä muita Väestörekisterikeskuksen (VRK) liikkeelle laskemia kortteja on nyt mahdollista käyttää myös Android -laitteilla. Käyttö aloitetaan asentamalla Android Sovelluskaupasta SCS-allekirjoitussovellus (SCS = Signature Creation Service). Asennuksen yhteydessä sovellus asentaa SCS-varmenteen laitteeseen. Sovellus toimii taustalla ja tunnistaa laitteeseen liitetyn lukijan sekä siinä olevan kortin. Sovellus kommunikoi kortin kanssa ja kysyy käyttäjältä kortin tunnusluvun ennen kortin käyttöä. Siltanetin edustamista tuotteista lukija SCR3500 on yhteensopiva allekirjoitussovelluksen kanssa. Myös valikoimasta poistuneet uTrust 2900 ja 2910 ovat yhteensopivia.

Allekirjoitussovelluksen käyttö edellyttää, että ruudun lukitus on aktivoituna laitteen suojausasetuksissa. Sovellus ei käynnisty laitteissa, joissa käyttäjällä on ns. root-oikeudet. Lisäksi Android -laitteelta vaaditaan USB-host -tuki. Suositeltava Android -versio on 5.0 tai uudempi.

SCS-Allekirjoitussovellus, kortinlukija ja VRK:n kortti mahdollistavat sähköisen tunnistautumisen sekä digitaalisen allekirjoituksen Android-laitteessa. Lukijoita on saatavilla Siltanetin jälleenmyyjiltä. Lisäksi kumppanit voivat toteuttaa varmenteita hyödyntäviä asiakasratkaisuja.

Tietoja SCS-Allekirjoitussovelluksesta ja testausmahdollisuus löytyy osoitteesta http://developer.fineid.fi/scs.